Focusrite News

Focusrite RED 4Pre

De nieuwe Red 4Pre combineert vier van Focusrite’s Red Evolution mic voorversterkers met dubbele Thunderbolt poort, Pro Tools | HD en Dante netwerk audio connectiviteit. De Red 4Pre biedt de perfecte balans tussen vorm en functie en het leveren van geluidskwaliteit en veelzijdigheid. Focusrite’s 58-in / 64-out Red 4Pre omvat Thunderbolt-2 connectiviteit voor onze laagste round-trip latency.

De mic pre’s kunnen digitaal worden geregeld, voor het aanpassen / oproepen van instellingen en stereo linking via Focusrite Controle software. Ze hebben ook het unieke ‘Air’ effect, bekend van de transformator-gebaseerde mic voorversterkers uit de ISA-range. Verder is de Red 4Pre uitgerust met 2 ADAT poorten en 8 analoge in- en outputs en SP/DIF poorten.

Share
Dit bericht is geplaatst in Audio, Avid, Geen categorie, Hardware, Interfaces. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

What City Do You See?