Mac programma’s

Sinds de komst van de Mac App Store is het eenvoudig om software aan te schaffen voor uw Mac. Graag brengen we u op de hoogte van een aantal populaire downloads.

OS X Lion
Het nieuwe besturingssysteem van Apple is vorige maand uitgekomen en een grote hit in de download store. Lion heeft in totaal 250 nieuwe functies die het werken met uw Mac nog efficiënter en leuker maken. Lion download je al voor € 23,99.
Bekijk of koop OS X Lion in de App Store: 

Pages ’09
Pages is een tekstverwerkingsprogramma waarbij gebruiksvriendelijkheid een belangrijke rol speelt. U maakt met het grootste gemak een mooi document, van een eenvoudige brief tot een keurig CV of nieuwsbrief. De prijs voor Pages is € 15,99.
Bekijk of koop Pages ’09 in de App Store: 

iPhoto ’11
iPhoto is het programma om uw foto’s te bewaren. Zo kunt u foto’s bewerken, foto-boeken en kaarten maken, en zijn er vele manieren om de foto’s te showen op het scherm. iPhoto koopt u voor € 11,99.
Bekijk of koop iPhoto ’11 in de App Store: 

FaceTime
Met FaceTime voor Mac kunt u heel gemakkelijk gaan video chatten met vrienden en familie met een iPhone Touch, iPad 2, iPhone 4 of Mac. FaceTime koopt u voor slechts € 0,79.
Bekijk of koop FaceTime in de App Store: 

Numbers ’09
Wat u ook wil bijhouden, Numbers is het ideale rekenprogramma hiervoor. Zo maakt u eenvoudig tabellen, formules en overzichten. Door de 30 sjablonen is het zeer eenvoudig te beginnen. Numbers koopt u voor € 15,99.
Bekijk of koop Numbers ’09 in de App Store: 

Angry Birds
Het populaire spel voor de iPod Touch, iPhone en iPad is nu ook verkrijgbaar voor de Mac. Een zeer vermakelijk spel die garant staat voor uren speelplezier. Angry Birds kost € 4,99.
Bekijk of koop Angry Birds in de App Store: 

Keynote
Maak met Keynote eenvoudig de meest waanzinnige presentaties. Met behulp van 44 thema’s maakt u complete presentatie waarvan u alleen nog de inhoud hoeft aan te passen. Ook maakt u tabellen, grafieken en vormen binnen een handomdraai en voegt u eenvoudig foto- en videomateriaal toe. Deze app kost € 15,99.
Bekijk of koop Keynote in de App Store: 

iSplash
iSplash is een grappige app om foto’s iets extra’s te geven. Eenvoudig bewerkt u de foto naar zwart / wit waarna u vervolgens een bepaald deel in de foto weer kleur kan geven. De app kost slechts € 0,79.
Bekijk of koop iSplash in de App Store: 

iMovie
iMovie is een serieus videobewerkingsprogramma van Apple. Met dit programma tovert u uw video materiaal eenvoudig om naar een serieuze trailer of leuk filmpje. Het is mogelijk om titels, effecten als slow-motion en een soundtrack toe te voegen. Alles met het gemak die we van Apple gewend zijn! iMovie koopt u voor € 11,99.
Bekijk of koop iMovie in de App Store: 

Aperture 3
Aperture is een fotobeheer- en fotobewerkingprogramma voor de veeleisende gebruiker. Zo zijn afbeeldingen zeer geavanceerd te bewerken, maakt u schitterende foto presentaties en zijn er vele mogelijkheden om al uw afbeeldingen overzichtelijk te beheren. Aperture is een must-have voor iedereen die serieus met fotografie bezig is! Aperture 3 kunt u downloaden voor € 62,99.
Bekijk of koop Aperture 3 in de App Store: 

Final Cut Pro X
Final Cut Pro is volledig opnieuw ontwikkeld en afgestemd op de actuele behoeften van creatieve editors. Met Final Cut Pro ben je niet langer gebonden aan de beperkingen van ouderwetse tijdbalksporen. In plaats daarvan kun je nu vrijelijk experimenteren in de nieuwe, dynamische interface en tegelijk uitzonderlijk snel en nauwkeurig werken. Final Cut Pro X koopt u voor € 239,99 in de App store.
Bekijk of koop Final Cut Pro X in de App Store: 

Motion 5
De interface van Motion is opnieuw ontworpen en speciaal afgestemd op Final Cut Pro-editors. Dankzij het bekende uiterlijk kunnen editors gemakkelijk tussen de twee programma’s wisselen. Doordat de nieuwe lay-out slechts één venster heeft, heb je alle tools binnen handbereik. En met de vernieuwde pictogrammen herken je alle opties gemakkelijk. Motion 5 kost € 39,99
Bekijk of koop Motion 5 in de App Store:  

Compressor 4
Compressor biedt nieuwe functies waarmee je snel en gemakkelijk alle ingebouwde exportinstellingen van Final Cut Pro X kunt aanpassen en zelfs volledig nieuwe afleverinstellingen kunt maken. Compressor 4 kost € 39,99
Bekijk of koop Compressor 4 in de App Store:

Logic Pro X
Je weet zelf al hoe je goede muziek componeert. Logic Pro X stroomlijnt de technische kant, zodat je die muziek ook zelf kunt opnemen, bewerken en mixen. Je krijgt de beschikking over een enorme verzameling instrumenten, geluiden en loops om inspiratie op te doen. Logic Pro X kost € 199,99
Bekijk of koop Logic Pro X in de App Store: