Wanneer men spreekt over streamen, wekt dat bij velen nogal wat vraagtekens op. Wat is streamen nou precies?

Veel mensen gebruiken hun computer bij het afspelen van video en audio bestanden. Fysieke media zoals de DVD of CD zijn duidelijk op hun retour en worden vervangen door bestanden die van internet gedownload worden of gedigitaliseerd zijn vanaf DVD of CD. Muziek en films nemen daardoor qua opslag geen grote kasten meer in beslag en ze kunnen eenmaal digitaal eenvoudig worden gesynchroniseerd met meerdere computers of apparaten zoals de iPod, iPhone of iPad.

Een keerzijde van het afspelen van digitale media is dat het meestal voor persoonlijk gebruik is. Gezamenlijk een film kijken op de grote TV in de woonkamer of muziek afspelen op de stereo in de woonkamer bijvoorbeeld is vervolgens een omslachtige procedure.

Dit is niet langer nodig met de AppleTV. Door deze compacte interface aan te sluiten op uw stereo en TV en op te nemen in uw thuisnetwerk, kunt u vervolgens al uw films en muziek draadloos afspelen (streamen) naar de stereo of TV. Of dat nou vanaf een laptop, iPhone of iPad gebeurt maakt niet uit.

Graag denken wij met u mee met het vinden van een eenvoudige en compacte oplossing voor het streamen van uw muziek in uw huidige media omgeving. Ook kunnen we helpen met het compleet opzetten van een uiterst praktische kijk en luister set. Wilt u meer weten of advies op maat, neemt u dan gerust contact met ons op.

Share
Share This