Van 1 april tot 30 juni kan iedereen die een Apollo Twin MkII-, Apollo Twin USB- of Arrow-audiointerface koopt dezelfde stemgeluiden horen die worden gehoord op duizenden hits met exclusieve UAD-plug-ins zoals Antares Auto-Tune Realtime Advanced, Manley VOXBOX, UA Oxide en Pure Plate Reverb plug-ins.Helemaal GRATIS! Heb je al één of meer van deze plug-ins gekocht in het verleden? Geen probleem, dan mag je gewoon wat anders uitzoeken! Hoe werkt het? Je koopt één van bovenstaande interfaces binnen de aangegeven tijd en zodra je die gaat registreren bij UAD krijg je meteen de promo te zien, makkelijker kan het niet…..

Apollo Twin MkII is een grondige herontwerp van ‘s werelds populairste professionele desktopopname-interface voor Mac en Windows – voor een verbeterde audio-conversie met de toon, feel en flow van analoge opnames. Gebouwd op de 60 jaar oude erfenis van audio-vakmanschap van de UA, begint de Apollo Twin MkII met twee Unison ™ -programmeerbare microfoonvoorversterkers en top A/D- en D/A-conversie van de volgende generatie, afgeleid van UA’s vlaggenschip Apollo 8, 8p en 16. Samen met de meegeleverde bundel van UAD analoge emulatie plug-ins – die je in real time kunt gebruiken met UAD-2 SOLO, DUO of QUAD Core processing – Apollo Twin MkII is geboren om sound te maken…

Een Twin koop je vanaf € 699,00

Arrow is ‘s werelds eerste Thunderbolt 3- desktop opname audio-interface voor Mac en Windows – levert toonaangevende audioconversie, twee Unison ™ microfoon voorversterkers en een reeks ingebouwde UAD-plug-ins voor resultaten van albumkwaliteit. Deze compacte 2 x 4-interface begint met een geachte UA-conversie die is afgeleid van het vlaggenschip Apollo-interfacegebied van de UA en op sonisch niveau beter is dan alles in zijn klasse. Met de Unison-technologie en de ingebouwde UAD-2 SOLO Core-processor kunt u opnemen via klassieke audiotools, waaronder de 610 Tube-voorversterker, LA-2A en 1176-compressoren, en een echte Marshall Plexi-versterkerplug-in – bij bijna nul latency , ongeacht de bufferinstelling van uw audiosoftware.

Een Arrow koop je voor € 499,00

Share
Share This